Win een city tour op een Segway door Nijmegen VIDEO

Van onze redactie
8 juli 2015
Vanaf nu kan Nijmegen ook worden verkend op een Segway. Tijdens een Segway Tour Nijmegen neemt een ervaren gids de deelnemers mee op pad voor een toer langs de mooiste en bekendste plekjes van Nijmegen. Er wordt onder andere langs de prachtige gotische Stevenskerk en Valkhofkapel gereden. Terwijl de haren wapperen in de wind, wordt er ook over de Waalbrug en door het Kronenburgerpark gereden.
Een Segway is een elektrisch, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel met 2 wielen. De Segway heeft wel een stuur maar wordt met het lichaam bestuurd. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijd de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat.

Instructies

Deelnemers gaan uiteraard niet onvoorbereid op pad. Zij krijgen eerst een handige instructie zodat er op een veilige en plezierige wijze kan worden getoerd. Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn en dragen tijden de tour een veiligheidshesje en een helm. Segway Tours Nijmegen duren 90 minuten en is te combineren met een diner of borrel. Er zijn twee verschillende Segway Tours: een Bruggen Tour en een City Tour. De verschillende arrangementen zijn te bekijken en online te boeken op de website van Segway Tour Nijmegen.

Maak kans op een city tour op een Segway voor 2 personen op onze Facebookpagina.

.

Dit bericht delen:

Advertenties