Helden Speld voor alle deelnemers Nijmeegse Vierdaagse

Denise Eigenbrood
14 juli 2015
De Vierdaagse is voor elke deelnemer een unieke mijlpaal. Elke wandelaar loopt de tocht met een persoonlijke missie, waar discipline en urenlange training aan vooraf ging, maar het is niet vanzelfsprekend dat elke deelnemer de wandeltocht uitloopt en dus ook een medaille krijgt. Joyce Nieuwenhuijse, eigenaresse van Sterck-Merck, en Sonja Augustijn vinden dat iedereen die van start gaat sowieso een held is en besloten daarom onder het motto 'be the hero of your own story' de Helden Speld te ontwerpen.
'Deelnemen aan de Vierdaagse is vaak een belangrijke mijlpaal in iemand zijn levensverhaal. Voor elke deelnemer, ongeacht of diegene wel of niet de finish haalt, heeft de ervaring op zich vaak een belangrijke betekenis.  Elke deelnemer heeft zichzelf een doel gesteld en is de uitdaging aangegaan met zichzelf, dat alleen al maakt diegene een held.' aldus ontwerpster Joyce Nieuwenhuijse. De handgemaakte speld is voor iedereen die dit jaar start, eerder heeft deelgenomen of zich op een andere manier verbonden voelt met de Vierdaagse en zowel geschikt om jezelf als een ander cadeau te doen.

Tastbare herinnering

De speld bestaat uit een combinatie van de Vierdaagsekleuren met een speciaal ontworpen bedel, een glazen flesje gevuld met handgemaakte gladiolen en wandelschoenen. Daarnaast hangt er een bedel aan met de tekst ‘walk on’, het letterlijk doorlopen tijdens de Vierdaagse staat symbool voor het figuurlijk doorlopen in moeilijke tijden. 'De speld symboliseert het doorzetten en overwinnen dat nodig is om aan de Vierdaagse te kunnen beginnen, een gevoel en ervaring waar deelnemers vast in andere situaties op terug zullen kijken en kracht uit weten te putten, om mensen hieraan een tastbare herinnering te bieden is deze handgemaakte herinneringsspeld ontworpen.' aldus Joyce.
De speld is te verkrijgen via www.heldenspeld.nl en kost 15 euro, de speld wordt gratis verzonden.
Joyce Nieuwenhuijse en Sonja Augustijn zijn nog op zoek naar een verkooppunt in Nijmegen. Mocht u hierin interesse hebben dan kunt u met hen contact opnemen.

Onder de likers van dit artikel op onze Facebookpagina wordt 1 Helden Speld verloot. De winnaar wordt morgenochtend om 11.00 uur bekend gemaakt via onze Facebookpagina.

Dit bericht delen:

Advertenties