Wie verzint beste themanaam voor donderdag Vierdaagsefeesten?

Joris Leenders
15 juli 2015
Stichting Vierdaagsefeesten heeft een deel van de programmering van de Vierdaagsefeesten het thema 'Party into the Future' gegeven. De ambitie van de stad Nijmegen is om in 2045 klimaatneutraal te zijn. Vierdaagsefeesten droomt ervan om haar deel al eerder te verwezenlijken en daarmee een steentje bij te dragen aan de stedelijke ambitie. Dit doen zij onder het motto 'zeven dagen stappen zonder dat we daarbij onze omgeving belasten.' Elke dag kent min of meer haar eigen thema. De donderdag is echter nog vrij en zoekt een date, aldus bestuursvoorzitter de heer Hamers.
De vierdaagsefeesten hebben op zaterdag 18 juli het thema ‘dweilorkesten’, met vanaf 21.30 uur op de Ganzenheuvel het Dweilorkesttreffen. Het is een van de twee vervangingen van het voormalige Gevelconcert op de Grote Markt.  Op zondag verrassen diverse flashmobs de bezoekers en daarnaast is er vanaf 22.30 uur de zinderende vuurwerkshow Waal in vlammen. Maandag vindt het Uit-je-gevelconcert plaats. Dit is de andere vervanging van het oude Gevelconcert. Dinsdag staat, zoals de hele vierdaagse week, in teken van duurzaamheid en woensdag is de bekende roze woensdag. De intocht van de wandelaars op de Via Gladiola is uiteraard op vrijdag. De gladiool die uitgereikt wordt staat voor overwinning en kracht. De donderdag is nog op zoek naar een thema.

Weet u het beste thema voor de donderdag?

Dhr. Hamers, organisator van de vierdaagsefeesten, nodigt mensen uit de donderdag een leuk en passend thema te geven. Hebt u het leukste idee?
Laat het de organisatie weten via: info@vierdaagsefeesten.nl

Dit bericht delen:

Advertenties