Vierdaagse Orkest geeft gratis concert in Goffertpark

Van onze redactie
17 juli 2015
Het eerste optreden van het Vierdaagse Orkest vorig jaar in Openluchttheater de Goffert was voor het talrijke publiek een aangename verrassing. Zij reageerden enthousiast tijdens de spectaculaire muziekavond. Het Vierdaagse Orkest voelde er zich mede daardoor meteen helemaal thuis. Zaterdag 25 juli is het Vierdaagse Orkest vanaf 19.30 uur weer te zien en te horen in het openluchttheater. De toegang is gratis.
Het was voor de muzikanten van het Vierdaagse Orkest heel bijzonder om voor het eerst in het bijna 30-jarige bestaan van het orkest in Vierdaagsestad Nijmegen te spelen. Het orkest is in de regio erg bekend, in de stad speelde het nog nooit. De tribunes zaten vol en dat hoopt het orkest ook dit jaar weer te bereiken. Onder leiding van dirigent Bart van Zutven heeft het Vierdaagse Orkest voor dit jaar een programma ingestudeerd met veel muzikale hoogtepunten. Het orkest heeft nieuwe zangers en zangeressen aangetrokken en het combo is geheel vernieuwd en verjongd. Een geslaagde vernieuwing, die borg staat voor een wervelende show met in totaal bijna 100 uitvoerenden.
 
Het Vierdaagse Orkest wordt gevormd door veelal jonge en getalenteerde muzikanten uit voornamelijk het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen. Het optreden zaterdag 25 juli in Nijmegen is het voorlaatste in de reeks optredens van dit jaar.

Dit bericht delen:

Advertenties