Sponsorloper Arie maakt met band Terra Volta nieuw Vierdaagselied voor KIKA

Van onze redactie
19 juli 2015
Een sponsorloper van de Vierdaagse heeft een fris en aanstekelijk Vierdaagselied gemaakt. De opbrengst van de downloads wordt geheel gedoneerd aan KIKA, één van de goede doelen van de Vierdaagse Sponsorloop.
Het nummer is geschreven door gitarist Arie Mooiman van de band Terra Volta, die zelf voor het eerst aan de mars deelneemt. Tijdens één van de oefenwandeltochten werd hij geïnspireerd door de liederen van een peloton soldaten. Arie: ‘Ineens had ik de melodie te pakken en wist ik: dit wordt een nieuw Vierdaagselied.’

Reggaenummer

De Engelstalige song vertelt over het zwoegen van de Vierdaagsewandelaar die zich door blaren en lastige weersomstandigheden heen bijt met één doel voor ogen: zijn liefje te omarmen op de Via Gladiola. Een reggaenummer in marstempo, geschikt voor de wandelaar en voor de feestvierder.

Download voor 1 euro
 
“Walk 4 days” is te verkrijgen door 1 euro of meer te sponsoren via de pagina van Arie Mooiman op de Vierdaagsesponsorloop of te downloaden via iTunes. De verkorte demoversie is te beluisteren op YouTube. Een woordvoerder van KIKA laat weten blij te zijn met deze actie.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties