Vanochtend vrouw aangerand in Kronenburgerpark: politie zoekt getuigen

Van onze redactie
22 juli 2015
Vanochtend rond 07.00 uur is in het Kronenburgerpark een vrouw aangerand door een nog onbekende man. De vrouw was op weg naar haar werk toen de man haar vastgreep en de bosjes introk.




Toen de vrouw het park binnenliep, zag ze een man op een fiets naar haar kijken. Op dat moment zocht ze er niets achter. Later zag ze dat de man die haar aanrandde dezelfde man was die ze eerder had gezien. De man werd opgeschrikt door omstanders en ging er op zijn fiets vandoor. Drie getuigen die op dat moment ook in het park waren, hebben nog naar de verdachte gezocht, maar hem helaas niet meer aangetroffen. De politie liet daarop een Burgernetoproep uitgaan maar dat leverde verder geen tips op.
 
Signalement
 
Het signalement van de dader luidt: Blanke man met bruin, krullend haar en droeg een bril. Leeftijd 25-30 jaar. Droeg donkere kleding en donkere jas, reed op een zwarte fiets. Hij is vermoedelijk langs de bovenzijde van het park weggekomen.
 
Heeft u iets gezien of heeft u een andere tip die tot aanhouding van de dader zou kunnen leiden, bel dan met de politie via 0900-8844.
 

Dit bericht delen:

Advertenties