Afgelopen nacht reeks autobranden in stad

Van onze redactie
30 juli 2015
De politie doet onderzoek naar de autobranden die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden. Op de Dr. Schaepmanstraat in het Willemskwartier liepen twee auto's schade op. In de Newtonstraat in Grootstal brandden drie auto's uit. Er raakte niemand gewond.
De brand op de Dr. Schaepmanstraat, rond half drie, was snel onder controle. Eén van de twee auto’s was afgelopen weekend ook al de dupe van een brand.
In de Newtonstraat begon de brand net na 2 uur bij één auto en sloeg over naar twee auto’s die ernaast stonden. De politie heeft de branden in onderzoek en sluit brandstichting niet uit.
Rond kwart over twee werd ook rommel in brand gestoken die tegen een muur van het wijkcentrum aan de Danielsplein lag of was gelegd. De brandweer wist erger te voorkomen.

Getuigen
 
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties