Samuel (8) wint Dar knutselwedstrijd

Van onze redactie
5 augustus 2015
Inwoners uit gemeente Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Nijmegen en Wijchen konden vanaf de introductie van plastic+: plastic, blik en pak, meedoen met de plastic+ knutselwedstrijd. Dar ontving veel leuke foto's van leuke en creatieve knutselwerken gemaakt van plastic+.
Samuel van Baal (8) uit Nijmegen won de eerste prijs met zijn zelfgemaakte bootje dat kan varen. De tweede prijs is gewonnen door Laure Eekhoff (4) en de derde prijs door Wim van der Gulden (86). Winnaar Samuel maakte samen met zijn moeder een bootje van plastic+ zoals een sappak, plastic rietjes en een blikje. Dit bootje kan zelfs echt varen. Alle drie de winnaars krijgen een rondleiding bij Dar. De eerste plaats krijgt een extra prijs.
 
Creatief knutselwerk
 
'We hadden eerst een grote boot gemaakt, maar die kwam bijna niet vooruit op het water. Dit bootje vaart veel beter. Ik heb dit bootje ook met vriendjes uit de klas gemaakt.' aldus Samuel van Baal. Dar-medewerker Marcello Liebers overhandigde op vandaag een cadeaubon voor speeltuin de Leemkuil aan winnaar Samuel van Baal.
 
Knutselen met plastic+
 
Kijk op de website van de Dar voor meer plastic+ knutseltips en een knutselomschrijving van het bootje van Samuel van Baal.
 
Plastic+ tijdelijk in andere plastic afvalzak
 
Tot september verstrekken de afhaalpunten tijdelijk een ander afvalzak voor plastic+. Deze zakken zijn op dezelfde afhaalpunten verkrijgbaar. Vanaf september 2015 zijn de nieuwe stevigere plastic+ afvalzakken beschikbaar.

Dit bericht delen:

Advertenties