Arnhem en Nijmegen begraven strijdbijl op stadsstrand

Van onze redactie
7 augustus 2015
Op zaterdag 22 augustus vindt op stadsstrand Het Zomerkwartier bij de Honigfabriek het Grote Arnhem Nijmegen Verzoeningsfeest plaats. De dag waarop het beste van beide steden wordt samengebracht, de kloof wordt gedicht en de vrede wordt getekend. Alles met een hele grote knipoog uiteraard.
De grote verzoening zal zich voltrekken op Het Zomerkwartier onder leiding van Tim van de Loo, wie in 2009 het vertrouwde Arnhem voor Nijmegen verruilde. Er wordt gezorgd voor de beste muziek uit beide steden, volop lekkers aan eten en drinken en de nodige verrassende activiteiten om het verzoenen te bevorderen. Om de strijdbijl voor altijd te begraven en dansend, zij aan zij, de zon te zien zakken.

Het Zomerkwartier
 
Op de binnenplaats van de oude Honigfabriek in Nijmegen vindt deze zomer de derde editie plaats van stadsstrand Het Zomerkwartier. Het tijdelijk aangelegde strand is geopend van 21 augustus tot en met 12 september en biedt vier weken lang een breed programma aan muziek, gastronomie, kunst en cultuur.
 
Kijk voor meer informatie over het Grote Arnhem Nijmegen Verzoeningsfeest op de website van stadsstrand Het Zomerkwartier.

Dit bericht delen:

Advertenties