Vredesboodschappen van Nijmegenaren gevraagd

Van onze redactie
9 augustus 2015
Onder het motto 'Wat betekent vrede voor jou?' nodigt Studio104 iedereen, van jong tot oud, uit om een tekening, foto of cartoon te maken. Deze vredesboodschappen zullen door middel van een doorlopende projectie vertoond worden op een groot outdoor beeldscherm tijdens het Vredesfestival op 19 en 20 september in Nijmegen. Dit festival is georganiseerd door Studio104 op de Kaaij, bij en onder de Waalbrug en luidt de Vredesweek Nijmegen 2015 in.
Vrede kent vele gedaanten en kan voor iedereen iets anders betekenen. De drie mooiste, ontroerendste, leukste of indrukwekkendste inzendingen worden beloond met een speciale verrassing.
 
Persoonlijke creatie
 
Je kunt tot 15 augustus je persoonlijke creatie insturen op een liggende A4. De creaties dienen zelf gemaakt te worden. Er zijn mensen die een kopie van een spreuk sturen maar dat is niet de bedoeling. Het moeten echt persoonlijke uitingen zijn en geen teksten omdat deze niet geschikt zijn om snel op een beeldscherm te laten rouleren Alle werken die aan de voorwaarden voldoen worden geprojecteerd maar er wordt ook een selectie aangeboden aan kranten en tijdschriften voor publicatie.
 
 Voorwaarden
 
- Inzendingen op liggende A4 (een kleurenkopie ervan mag ook) kunnen verzonden worden naar, of afgegeven op: Ubbergseweg 106, 6522KL Nijmegen.
- Mailen kan ook: (jpeg in hoge resolutie) naar info@studio104.nl
- De originele werken kunnen uitsluitend tijdens de expositie in Studio104 worden afgehaald.
- Zet achterop de tekening of in de e-mail bij de bijlage je naam, leeftijd, telefoonnummer en (e-mail)adres.
 
Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Studio104.
 

Dit bericht delen:

Advertenties