Uniek kijkje in Concertgebouw De Vereeniging VIDEO

Van onze redactie
10 augustus 2015
In augustus en september kun je een uniek kijkje nemen in Concertgebouw De Vereeniging waar momenteel een grootscheepse renovatie plaatsvindt van de publieksruimten. Hoe komt het nieuwe Grand Café-restaurant eruit te zien? Waar komt de nieuwe garderobe? Ontdek het tijdens de rondleiding over de bouwplaats van Concertgebouw De Vereeniging.
Tijdens deze gratis rondleiding krijg je alvast een voorproefje van de vernieuwingen en kun je de ontwikkelingen van de bouw met eigen ogen aanschouwen. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten en zijn inclusief een bouwhelm. Zorg zelf voor stevige, dichte schoenen. De rondleidingen zijn niet geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn. Kinderen kunnen wel meelopen en ook daarvoor zijn speciale kinderhelmen aanwezig.
 
Aanmelden

De rondleidingen vinden vanaf 13 augustus op diverse dagen plaats van 16:00 - 17:00 uur. Er kunnen maximaal 30 personen per keer mee. Aanmelden is verplicht. Neem een kijkje op de website van Concertgebouw De Vereeniging voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Dit bericht delen:

Advertenties