Proef bijzondere bieren tijdens het Oersoep Craft Beer Festival

Van onze redactie
14 augustus 2015
Op zaterdag 29 augustus vindt op stadsstrand Het Zomerkwartier het Oersoep Craft Beer Festival plaats. Het eerste festival van Brouwerij Oersoep, waar de mooiste microbrouwerijen uit binnen- en buitenland samenkomen om een bijzonder kijkje in hun brouwkeuken te geven.
Naast Oersoep zal er op het festival een breed scala aan bijzondere brouwerijen vertegenwoordigd zijn. Zo staan onder andere grote namen als Jester King, Wild Beer Co, Brew By Numbers en Brouwerij De Hemel op het programma. Alle deelnemende brouwerijen schenken op deze dag zowel een gevarieerd aanbod aan vaste bieren, als enkele limited editions.

Muziek

Naast de beste kenners en bieren is er natuurlijk muziek, volop lekkers te eten en verrassend extra vermaak. Het bierfestival gaat door tot 20.00 uur, waarna de Craft Beer Party de nacht inluidt. 

Het Zomerkwartier

Op de binnenplaats van de oude Honigfabriek vindt deze zomer de derde editie plaats van stadsstrand Het Zomerkwartier. Het tijdelijk aangelegde strand is geopend van 21 augustus tot en met 12 september en biedt vier weken lang een breed programma aan muziek, gastronomie, kunst en cultuur. 

Neem voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten een kijkje op de website van Het Zomerkwartier.

Dit bericht delen:

Advertenties