Kunstenaars en artiesten presenteren werk in Bottendaalse woonkamers

Van onze redactie
20 september 2015
Het Festival der Kunsten viert haar eerste lustrum. Voor de vijfde maal zullen professionele kunstenaars en artiesten uit de wijk Bottendaal hun werk presenteren in Bottendaalse woonkamers. Dit keer met een kunst- en artiestenveiling na afloop.
Wie echte kunst wil zien in gewone en ongewone huiskamers kan dat op zondag 4 oktober tussen 12.00 en 18.00 uur in Bottendaal. Dit jaar zijn er maar liefst 31 kunstuitingen te zien door professionele kunstenaars en artiesten uit Bottendaal in 25 woonkamers van gastvrije wijkbewoners.  Alle artiesten en kunstenaars zijn die dag bij hun werk aanwezig en vertellen graag over hun werk. Er is een diversiteit  aan kunst te zien: van beeldende kunst, grafisch werk , film en improvisatietheater, tot dans en fotografie. Ook is er een keur aan muziek te beluisteren in de verschillende woonkamers. Het Colourful City Koor laat weer van zich horen en voor het eerst klinkt er ook klassieke muziek in een van de woonkamers.
 
Veiling
 
Na afloop van het festival is er een veiling waar niet alleen werken van de kunstenaars maar ook de deelnemende artiesten worden geveild. De veiling vindt plaats in de Thieme Loods en begint om 18.30 uur. De opbrengst van de veiling gaat naar het Hospice Bethlehem in Nijmegen.
 
Kaartverkoop
 
De kaartverkoop start op 18 september bij Bakkerscafé ‘Brood op de Plank’ Castellastraat 29 en bij de Thieme Loods. Op de dag van het evenement zijn daar ook kaarten te kopen.  Early Bird Passe-partouts à € 6 zijn te koop tot en met 26 september. Vanaf 27 september kosten ze € 7,50. Voor kinderen tot en met 8 jaar is de toegang gratis.
 
Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Festival der Kunsten.

Dit bericht delen:

Advertenties