Studenten Radboud Universiteit maken kennis met Nijmegen tijdens openingsmarkt

Van onze redactie
17 augustus 2015
Vanmiddag vond in Park Brakkenstein de openingsmarkt voor de nieuwe studenten van de Radboud Universiteit plaats. De openingsmarkt is een festivalachtige informatiemarkt waar eerstejaars studenten alles kunnen vinden voor hun studententijd. De markt is een onderdeel van de introductieweek die gisteren van start is gegaan.
Zo'n 170 verenigingen, instellingen en bedrijven waren met kraampjes aanwezig. Onder andere Stichting Nijmeegs Universiteitsfonds, Café TweeKeerBellen en studentenpartij asap waren aanwezig. Tijdens de markt maakten de aankomende studenten, net zoals tijdens de rest van de introductieweek, kennis met alle facetten van het studentenleven zoals sport, cultuur, verenigingen en feesten.

Programma

Tijdens de overige dagen worden er onder andere een sportdag, een middag opdrachten met een een wedstrijdelement uitvoeren in Nijmegen centrum en een cultuurfeest in LUX georganiseerd. De week wordt zondag 23 augustus afgesloten met een eindfeest in café De Drie Gezusters. De internationale studentenorganisaties van Nijmegen organiseren deze laatste avond om de introductie spetterend af te sluiten. Het volledige programma is te vinden op de website van de Radboud Universiteit.

Kijk op onze Facebookpagina voor een uitgebreid fotoverslag.
 

Dit bericht delen:

Advertenties