Nieuwe studenten Radboud Universiteit ontdekken binnenstad

Van onze redactie
19 augustus 2015
Eerstejaarsstudenten van de Radboud Universiteit verspreidden zich vanmiddag in groepjes door de stad tijdens 'Radboud Downtown'. De hele middag moesten de nieuwkomers van hot naar her om zoveel mogelijk korte opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Op het programma stonden onder andere abseilen, wedstrijdje pannenkoeken eten, over de stormbaan en deelnemen aan een filmquiz.
De opdrachten werden uitgevoerd bij plekken die geliefd zijn bij studenten, zoals cafés, restaurants, bioscopen. Naast plezier maken en elkaar beter leren kennen, had de middag als doel de studenten kennis te laten maken met de binnenstad. Na afloop  kon er met een cocktail in de hand worden nagepraat en relaxed bij het beachfeest ‘Grote Markt aan Zee’.
 
Vandaag was onderdeel van de introductieweek van de Radboud Universiteit. De week wordt zondag 23 augustus afgesloten met een eindfeest in café De Drie Gezusters. De internationale studentenorganisaties van Nijmegen organiseren deze laatste avond om de introductie spetterend af te sluiten.

Dit bericht delen:

Advertenties