Winkelcentrum Molukkenstraat viert 5-jarig bestaan

Van onze redactie
28 augustus 2015
Het winkelcentrum aan de Molukkenstraat viert in september zijn 5-jarig bestaan. Om dit te vieren en het winkelend publiek te bedanken voor de afgelopen jaren, is er op zaterdag 5 september van 10.00 tot 18.00 uur een feestelijke dag georganiseerd.
De gehele dag staan er marktkraampjes van zowel de winkeliers als externe ondernemers. Daarnaast staat er onder andere een haringkar en een springkussen en worden kookdemonstraties gegeven. Ook is er volop muziek. Pianist Daniel van der Duim maakt ’s ochtends muziek en daarna verzorgd DJ Timm de muzikale omlijsting. In de middags is er volop vermaak voor de kinderen met onder andere een ballonnenclown, een karikaturist en een ijskar.

Winkelaanbod
 
Het winkelaanbod van het winkelcentrum bestaat onder andere uit een drogisterij, supermarkt, bloemenwinkel, drankenspeciaalzaak, schoenmaker, cafetaria en een kapper. Steeds meer buurtbewoners weten hun weg te vinden naar het winkelcentrum. Het winkelend publiek varieert van studenten tot senioren. Een groot pluspunt van het winkelcentrum is dat het parkeren gratis is.

Dit bericht delen:

Advertenties