Inschrijving Bruggenloop stroomt vol

Van onze redactie
28 augustus 2015
De inschrijvingen voor de Bruggenloop op zondag 6 september gaan voortvarend. Veel hardlopers besluiten op het laatste moment zich in te schrijven voor de uitdagende hardloopwedstrijd over de Nijmeegse bruggen. Voor de tiende maal zal dit evenement plaatsvinden met de start en finish op de Waalkade.
Zowel Nijmegenaren als hardlopers verder uit het land schrijven zich in. Er blijkt veel interesse te zijn voor de nieuwe 10 kilometer wedstrijd langs het stadseiland Veur-Lent. De prognose is dat er circa duizend deelnemers staan ingeschreven bij deze jubileumeditie van de FortaRock Bruggenloop Nijmegen.
Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 7 of 10 kilometer. Na de gedane inspanningen kan er onder genot van een drankje met vrienden, collega’s, familie worden nagepraat bij het jubileumfeest op Cultureel Terras de Kaaij.
De start van de 10 kilometer is om 11.00 uur met aansluitend om 11.15 uur de start van de 7 kilometer. Voor de kinderen is er om 10.00 uur de sponsorloop KidsRun Nijmegen met een gratis T-shirt en medaille. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

Dit bericht delen:

Advertenties