Nieuwe werkplaatsen voor ambachten en vaklieden

Van onze redactie
11 december 2013
Ben je een creatieve ondernemer? Zoek je een inspirerende werkplek? Dan ben je van harte uitgenodigd om vrijdag naar de Honig te komen voor de 1e Smeltbijeenkomst. De Smeltkroes wordt dé plek binnen het Honigcomplex waar creatieve ondernemers zich kunnen vestigen.

Een dynamische en bruisende werkplek waar vaklieden vanuit hun eigen specialisatie deel kunnen nemen aan een netwerk van ondernemers en waar kruisbestuiving leidt tot nieuwe interdisciplinaire samenwerkingsverbanden en gezamenlijke opdrachten. De Smeltkroes is bedoeld voor ambachtslui, creatieve ondernemers & aanverwanten die zich willen vestigen in de regio Nijmegen. Vaklieden die hèt samen willen gaan maken.

De Smeltkroes biedt een platform, waarbij met gedeelde voorzieningen, zoals een ingerichte werkplaats, workshop -en vergaderruimten, uitwisseling plaats kan vinden van talent en vakkunde. Een plek waar oude ambachten herleven en met nieuwe technieken & toepassingen weer een plaats vinden in de maatschappij van nu.

De Smeltkroes bestaat uit 35 zelfstandige units voor 30 tot 100 ondernemers en beslaat inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen zo’n 2800 m2. De drie ‘smeltmeesters’ nodigen geïnteresseerden van harte uit om op vrijdag de 13e december om 18.30 uur langs te komen voor meer informatie en een rondleiding.

Aanmelden is niet nodig. Volg de pijlen naar de Smeltkroes!

Honigcomplex Waalbandijk 20-22 6541 AJ Nijmegen


Dit bericht delen:

Advertenties