Nieuwjaarsreceptie gemeente Nijmegen

Van onze redactie
12 december 2013

De inmiddels traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Nijmegen vindt dit jaar plaats op 6 januari 2014. Iedere inwoner van Nijmegen en vertegenwoordigers van instellingen, organisaties, verenigingen en bedrijven zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in Concertgebouw De Vereeniging.

Nieuwjaarstoespraak 

Het programma, dat in het teken staat van de muziek, begint om 20.00 uur en de avond eindigt om 22.00 uur. Burgemeester Bruls blikt in zijn nieuwjaarstoespraak terug op een bewogen jaar voor de stad en haar inwoners en kijkt vooruit naar het nieuwe jaar.

Nijmegenaar van het Jaar

Tijdens de feestelijke bijeenkomst maakt hij ook de Nijmegenaar van het Jaar bekend. Het is een staande bijeenkomst met zitplaatsen in het Amphitheater voor wie dat nodig is. U kunt zich aanmelden voor vóór 31 december een mail te sturen naar nieuwjaarsbijeenkomst@nijmegen.nl

Wilt u zo vriendelijk zijn uw adres in de mail te zetten en aan te geven met hoeveel personen u komt? Uw aanmelding is tevens uw toegang, u ontvangt géén toegangskaart. Feestelijke kleding wordt op prijs gesteld.


Dit bericht delen:

Advertenties