Zondag N.E.C. fandag

Van onze redactie
12 december 2013
Ben jij ook fan van N.E.C? Kom dan aanstaande zondag 15 december naar het Goffertstadion. De Fandag van dit jaar heeft een speciaal kerstthema. Iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom in het Goffertstadion.

Alle spelers zijn aanwezig om jou mee te nemen langs de vele activiteiten. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe Rens van Eijden zich voorbereid op een wedstrijd? Je kunt het hem straks zelf vragen.

Bij ontvangst ontvang jij van de aanwezige N.E.C.-medewerkers een handtekeningposter én een plattegrond. Hierop staat precies waar en hoe laat je moet zijn voor jouw favoriete N.E.C.-activiteit. Zorg dus dat je alle handtekening bij elkaar krijgt!

FIFA 14

Ook dit jaar kan jij het weer opnemen tegen bijvoorbeeld Ryan Koolwijk of Christoph Hemlein door één van de spelers uit te dagen voor een potje FIFA 14 op de Playstation.

Spelersbus


Op de Fandag kan je beleven hoe het voelt om een speler van N.E.C. te zijn, door plaats te nemen in de spelersbus. De spelersbus vertrekt vanaf het stadionplein en maakt een kleine rondrit.

Stem op jouw favoriete shirt 14-15

Waar normaal de receptie van N.E.C. is, kan je zondag stemmen op het nieuwe thuisshirt van volgend seizoen.

N.E.C. Museum en Kennisquiz


Met 113 jaar geschiedenis is er veel van de club te zien en te verzamelen. Stichting de Bloedkuul is aanwezig met hun uitgebreide verzameling en presenteert dit op de speciale Fandag. Wil jij alvast zien wat jou te wachten staat? Kijk dan hier.

Heb jij de succesvolle kennisquiz van afgelopen 15 november gemist? Niet getreurd. Op de Fandag is er ook weer een kennisquiz. Bovendien krijgt de winnaar een gesigneerd shirt met alle handtekeningen van de selectie.

Merchandise

Op deze dag is de N.E.C. Fanshop uiteraard ook geopend met een fantastische actie. De shop is te bereiken van buitenaf en op de fandag ook vanuit de ontvangstruimte in de Telfort Lounge.In de Jupiler Lounge is net als op de Open Dag weer een kraam aanwezig met tweedehands N.E.C. trainingskleding.

Naast bovenstaande activiteiten is er nog veel meer te doen, bekijk hieronder het volledige programma.

Programma begane grond (13.00 - 14.30u)
- Rondleiding- Darten
- FIFA 14
- Spelersbus rondrit
- Hardste schot

Hele dag
- N.E.C. Fanshop
- Schminken
- Stand team Supporters
- Supportersplein SV / HKN
- Stem op het nieuwe shirt 14-15
- N.E.C. Museum

Programma eerste verdieping (13.00 - 14.30u)
- Persconferentie N.E.C. Juniors door Jochem van Gelder
- Handtekeningensessie
- N.E.C. kennisquiz
- Trekking kerstloterij

Hele dag
- Tweedehands verkoop
- N.E.C. Bioscoop
- N.E.C. jaarkalender

Compleet programma voor jong én oud

Ook voor de volwassenen is er voldoende reden om een bezoek te brengen aan het Goffertstadion. Er is voldoende entertainment voor en in het stadion. Alle aanwezige gasten kunnen onder het genot van een drankje en een snack in kerstsfeer genieten van deze speciale Fandag.


Dit bericht delen:

Advertenties