Drukke dag voor Doro Krol

Van onze redactie
22 december 2013
Maandag 23 december tussen 16.00 en 18.00 uur wordt het 'Kaarsenfeest voor de Kerst' gehouden in de Sint Stevenskerk. Het feest is georganiseerd door nachtburgemeester Doro Krol en iedereen is welkom.

Brand een wenskaarsje op de speciale kaarsentafel, spreek een warmtegroet uit. Voor jezelf, een ander, voor elkaar. Burgemeester Hubert Bruls opent het Kaarsenfeest met het uitbrengen van een warmtegroet voor onze stad. Let op: neem wel zelf je kaarsje mee!
 
Muziek en meer

De Stevenskerk is deze middag sfeervoller dan ooit. Je kunt genieten van live muziek, warme chocolademelk, kerstkoekjes en verschillende kerststalletjes. Liefhebbers mogen ook zelf het podium beklimmen om iets voor te dragen.

Geluksmuntjes

Van tevoren gaat de nachtburgemeester eerst nog langs het MFC om daar tussen 14.00 en 15.00 uur daklozen beschermengeltjes en geluksmuntjes te brengen.

Waalkade SchepenDinerWalk


Wie deze dag zin heeft in culinair vertier in een sfeervolle omgeving, kan zich vanaf 18.30 uur aansluiten bij de Waalkade SchepenDinerWalk; een gezamenlijk initiatief van Doro Krol en de Vereniging Ondernemers Waalkade. De wandeling voert langs De Zeester, De Nijmeegse Boot, museumboot Opoe Sientje en de Pannenkoekenboot waar drie afwisselende gangen, live muziek en bijzondere voordrachten het menu bepalen. Speciaal voor de gelegenheid meert de Pannenkoekenboot aan onder stadsbrug De Oversteek.

Reserveren voor de Waalkade SchepenDinerWalk is verplicht. De kosten bedragen € 25,00, inclusief champagne en amuse, exclusief drankjes.

Aanmelden voor de Waalkade SchepenDinerWalk? Ga naar  www.waalkade.nl of klik op onderstaande link.


Dit bericht delen:

Advertenties