Man (37) overleden na val met scooter: getuigen gezocht

Van onze redactie
19 november 2015
Gisteren is de 37-jarige Nijmegenaar, die in de nacht van dinsdag op woensdag ernstig gewond raakte tijdens een val van zijn scooter, overleden.
Omstreeks 00.15 uur kwam de man  door nog onbekende reden  met zijn scooter ten val op de Hatertseveldweg. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt hen zich te melden. In de buddyseat is een plastic tas met eten aangetroffen. De politie is benieuwd naar de herkomst van de tas met eten afkomstig van een cafetaria.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer over de Paddepoelseweg is komen aanrijden in de richting van de Groenestraat. Even verderop kwam de man ten val en raakte daarbij ernstig gewond.
 
Plastic tas

De afdeling verkeersongevallen analyse deed onderzoek ter plaatse. Gisteren overdag is wederom onderzoek ter plaatse geweest. In de buddyseat is een plastic tas met eten aangetroffen. De politie is benieuwd naar de herkomst van de tas met eten afkomstig van een cafetaria. 
 
Getuigen
 
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000
 
 

Dit bericht delen:

Advertenties