Wonen in een minidorp in Lent

Van onze redactie
21 november 2015
De ontwikkeling van een minidorp in Lent gaat voortvarend verder.
Op dinsdag 24 november 2015 spreken belangstellenden verder over dit bijzondere concept met eigen privacy en gedeelde voorzieningen.

Minidorp krijgt steeds meer vorm

Initiatiefnemer The Placemaker is met een aantal toekomstige bewoners in gesprek om de nieuwe wijk te ontwikkelen op een weiland aan de dijk tegenover Wijnfort Lent. Dichtbij de stad en toch in een dorpse sfeer. Tijdens een informatieavond op dinsdag 24 november worden vanaf 19.30 uur de uitwerking van de plannen en vervolgacties gepresenteerd. Met de inbreng uit verschillende sessies en individuele gesprekken zijn er impressies gemaakt waarin de sfeer van het minidorp tot uitdrukking komt. Via kaarten en tekeningen kunnen aanwezigen zien dat het minidorp steeds meer vorm krijgt. ‘Samen leven en toch een eigen plek hebben; zo wil ik graag wonen in het minidorp’, aldus één van de minidorpers in spé. Er zijn veel mogelijkheden om zelf invloed te hebben op de eigen woning en woonomgeving. Alles wordt afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. Tijdens de informatieavond kunnen geïnteresseerden hun ideeën en suggesties delen. 
 
Ook kunnen de toekomstige bewoners kennismaken met de inmiddels geselecteerde bouwpartner en is er ruimte voor persoonlijke gesprekken. Nieuwe dorpelingen zijn altijd welkom. Het dorp is nog niet af. 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@theplacemaker.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties