Nijmeegs talent in Holland's Got Talent VIDEO

Van onze redactie
17 december 2013
Aanstaande zaterdag staan er 2 Nijmeegse talenten in de vierde liveshow van Holland’s Got Talent. In deze show worden de laatste acht acts opgevoerd en slechts twee gaan er door naar de finale.
De Nijmeegse talenten zijn de 9 jarige Amira Willighagen en de 30 jarige Hanka Venselaar.

Hanka maakte na 14 jaar wedstrijd turnen de overstap naar een bijzondere hobby: paaldansen. Daarmee werd ze drievoudig Benelux Kampioene, drievoudig Europees kampioene en wereldkampioene poletricks. Een andere hobby van haar is luchtacrobatiek, ook wel bekend als aerial tissu of (op zijn Nederlands) een act in doeken. Daar is ze tijdens haar turnjaren al aan begonnen en is nog steeds een leuke bezigheid voor erbij. Sinds een paar maanden is ze met een kubus act begonnen en daarmee is ze nu in Holland's got Talent te zien.


Inmiddels is ze gediplomeerd instructrice en geeft les op het Universitair Sport Centrum in Nijmegen. Kijk voor meer informatie over lessen,workshops en optredens op de website van Hanka’s eigen bedrijf: www.studio-adastra.nl

In Nijmegen is een optreden van Hanka te zien op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nijmegen in de Vereeniging op 6 januari. Entree is gratis, aanmelden kan tot 31 december. En anders kunt u haar optreden zien in Holland’s Got Talent op zaterdag 21 december om 20.00 uur op RTL 4.


Dit bericht delen:

Advertenties