Ideële kringloopwinkel organiseert muziekbrunch voor goed doel

Van onze redactie
3 december 2015
Op zaterdag 12 december kun je bij Basta vanaf 12.00 uur genieten van een biologische muziekbrunch met een optreden van het kleinkunstduo 'Voor galg en rad'.
De twee Nijmeegse dames spelen liedjes over stalkers, twijfelachtige basisschooldocenten, doorgeslagen commando's en de vraag waarom je in vredesnaam geen whisky in Disneyland kunt kopen. Met een muzikale stijl die beïnvloed is door pop, blues, klassiek en een vleugje ragtime kan iedereen zich zowel een beetje thuis als een tikkeltje unheimisch voelen. ‘Wij zijn niet grappig, daar is het leven te tragisch voor’ is het motto van het kleinkunstduo.

Brunch

Reserveren voor de brunch is niet mogelijk, wie het eerst komt die het eerst maalt. Het is ook mogelijk om alleen naar het optreden te luisteren zonder te brunchen. De opbrengst van de muziekbrunch gaat, zoals bij alle activiteiten van Basta, naar regionale en internationale goede doelen. 

Basta

Basta is een ideële kringloopwinkel, lunchcafé en culturele huiskamer in het centrum. Daarnaast organiseert Basta culturele en duurzame activiteiten, met een verbindende insteek. Alle opbrengsten gaan naar lokale en internationale goede doelen. Basta draait volledig op vrijwilligers.

Dit bericht delen:

Advertenties