Verslaggever voor de Politieke Avonden gezocht

Van onze redactie
7 december 2015
De Nijmeegse gemeenteraad komt tweewekelijks, op woensdagavond, samen op de Politieke Avond. Wij zoeken een verslaggever die wil schrijven over interessante onderwerpen die op deze avond door de lokale politiek worden besproken of die geagendeerd worden vanuit de lokale samenleving.
We verwachten dat je representatief bent en de Nederlandse taal beheerst. Kennis en/of ervaring met interviewen/verslagleggen en van onderzoeken/informatievergaring is mooi meegenomen maar die ga je anders zeker bij ons opdoen. Verwacht wordt dat je al enige bekendheid hebt met de lokale politiek en met lopende onderwerpen in Nijmegen.
 
Ben jij politiek geëngageerd, bekend met de politieke verhoudingen en in staat objectief verslag te leggen van de Politieke Avonden? Reageer dan met een korte motivatie of maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak met ons. Dat kan via: redactie@nieuwsuitnijmegen.nl
 
Nieuws uit Nijmegen is een nieuwssite, voor Nijmegenaren door Nijmegenaren. Nieuws uit Nijmegen bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers met interesse in nieuws uit onze mooie oude stad.
.
 

Dit bericht delen:

Advertenties