Mozaïekbank van 1750 kilo per hoogwerker gearriveerd bij het Marikenhuis

Van onze redactie
9 december 2015
De Marikenbank, een 1750 kilo wegende betonnen mozaïekbank, is gearriveerd aan de Slotemaker de Bruïneweg en met een hoogwerker op zijn plaats gezet in de tuin van het Marikenhuis.
De bank is nu nog verborgen onder doeken, zondag 13 december tijdens de Marikenhuis Kerstfair is om 15.00 uur de onthulling.
 
Vrijwilligers zijn in een hal aan de Hatertseweg meer dan 750 uur bezig geweest om tienduizenden steentjes op de bank te plakken. Gisteren werd de bank vervoerd van de Hatertseweg naar het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg  en vervolgens met een hoogwerker in de tuin van het Marikenhuis€‹ geplaatst€‹.

Kerstmarkt
 
De onthulling van de Marikenbank moet het hoogtepunt worden van de Marikenhuis kerstfair op zondag 13 december. Tijdens die kerstmarkt is iedereen welkom om rond te snuffelen €‹en mooie dingen te kopen. Er zijn hapjes, er is erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk. €‹ Alle opbrengsten komen €‹volledig ten goede €‹aan het Marikenhuis. De middag wordt muzikaal begeleid door het Liberty Gospel Choir. 
 
Marikenhuis
 
Het Marikenhuis is een ontmoetingsplek voor mensen die geconfronteerd worden of zijn met kanker, voor (ex-) patiënten en hun naasten. Alle activiteiten binnen het inloophuis hebben tot doel een bijdrage te leveren aan het sociaal, lichamelijk en psychisch welbevinden van de gasten.

Dit bericht delen:

Advertenties