Kerstcircus Nijmegen: sfeervol genieten

Van onze redactie
11 december 2015
Kerstcircus Nijmegen staat bekend als één van de meest sfeervolle kerstcircussen van ons land. Het heerlijk verwarmde tentencomplex is compleet ingericht met kerstdecoraties en tientallen kerstbomen.
Kerstcircus Nijmegen speelt van 23 december t/m 3 januari op de Goffertweide. Warme chocolademelk, glühwein maar ook de circusklassiekers popcorn en suikerspin zijn in de restauratietent verkrijgbaar.

Grote verscheidenheid aan optredens

Dit jaar kan het publiek genieten van Simona Alexandra, zij neemt  het publiek mee naar hogere sferen op haar cloudswing. In 2010 won ze de ‘Best Act of 2010’award. Met gratie en ritme presenteerde Marita Kendler bij onder andere Variété et cetera en Circus Vegas voetjonglage op Afrikaanse stijl. Jonglage zal verzorgd worden door de 14-jarige sensatie uit Holland´s got Talent Michel Drost. Na zijn succes in de TVshow, heeft hij onder andere opgetreden in Kerstcircus Tilburg en bij Circus Freiwald. Met hippe muziek en boeiende variatie presenteert hij tempo-jonglage om bij te smelten. De vaste artiesten van de familie Freiwald staan met nieuwe nummers in de piste: de charmante lucht-acrobate Geraldine schittert met haar doeken en ring hoog in de nok. Kortom een show voor het hele gezin.

Komt dat zien

Aanvangstijden en meer informatie zijn te vinden op www.kerstcircus-nijmegen.nl of  www.facebook.com/kerstcircusnijmegen
 
Gratis entree kaartjes
 
Er zijn 10 vrijkaartjes (5 maal 2 stuks) te winnen voor de première op woensdag 23 december om 20:00. Kijk op onze Facebookpagina voor de voorwaarden

Dit bericht delen:

Advertenties