Winterwanten winnen op winterbingo VIDEO

Van onze redactie
18 januari 2014
William Nijland, wijkagent in het centrum, organisator van de winterbingo is tevreden; bijna 50 dak- en thuislozen bezochten gisteravond de Lutherse kerk aan de Prins Hendrikstraat.
De wijkagenten in het centrum hebben vrijwel dagelijks contact met de dak- en thuislozen in het centrum. Maar dan niet op een positieve manier. Veel zijn er verslaafd aan drank of drugs en bezorgen op allerlei manieren overlast. Wijkagent William Nijland voelt zich wel betrokken bij deze mensen en wilde ze een avondje ontspanning geven en ze een andere kant van de politie laten zien.

Snert en snoepgoed

Voorafgaand aan de bingo kon er heerlijke erwtensoep gegeten worden en was er allerlei lekkers te snoepen. Stadstroubadour Jan-Willem van Opstal zorgde voor de muzikale omlijsting van het geheel.
De bingoprijzen waren allemaal nuttige prijzen, van scheerschuim tot deodorant. Na afloop kreeg iedere deelnemer nog een tasje met spulletjes mee. Het tasje bevatte een pakje shag met een aansteker, een T-shirt en een warme muts, sjaal en handschoenen.

Stichting Fieldwork Foundation

De avond werd gesponsord door de Stichting Fieldwork Foundation .Zij komen door mensen die het ‘veldwerk’ verrichten te weten waar hulp nodig is. Ze voeren goede doelen acties uit in de breedste zin van het woord. Stichting Fieldwork Foundation helpt op directe en creatieve wijze mensen die leed ervaren. Zo ondersteunen, sponsoren of adviseren zij lokale initiatieven die een raakvlak hebben met de regio Nijmegen.

Dit bericht delen:

Advertenties