NEC supporters protesteren tegen sluiting Goffertzicht VIDEO

Van onze redactie
19 januari 2014
Uit protest tegen de sluiting van café Goffertzicht liepen zo'n 150 tot 200 NEC supporters een ronde om het stadion. Er werden luidkeels leuzen tegen burgemeester Bruls geschreeuwd.

Een uur voordat de wedstrijd tegen ADO Den Haag begon werd er bij café Goffertzicht verzameld. De politie was aanwezig en had een camerawagen ingezet om zoveel mogelijk aanwezige personen op beeld vast te leggen. 

‘Kroeg van de wedstrijd’

Er wordt via Facebook een volgende actie al aangekondigd. Vanaf volgende week, bij de thuiswedstrijd tegen Utrecht op 22 januari, zal er bij iedere wedstrijd een ‘Kroeg van de wedstrijd’ uitgekozen worden waar de supporters samen willen komen.

"Aangezien onze burgemeester het nodig vond onze kroeg café Goffertzicht dicht te gooien, moeten wij (tijdelijk!) een andere plek hebben om ons ‘voor te bereiden’ op de wedstrijden van onze club. We zoeken een andere plek om bij elkaar te komen voor de (thuis- en/of uit) wedstrijden van NEC. Een kroeg waar de fanatieke NEC supporter heen gaat om vóór, tijdens of na een wedstrijd een biertje te drinken met zijn maten.”


Dit bericht delen:

Advertenties