Dennis Gentenaar veilt handschoenen voor zieke Jonathan

Van onze redactie
22 januari 2014
De achtjarige Jonathan uit Elst lijdt aan een zeldzame energie stofwisselingsziekte. NEC-er Dennis Gentenaar heeft zijn gesigneerde keepers handschoenen ter beschikking gesteld om te veilen zodat er voor kinderen zoals Jonathan onderzoeken en medicijnen ontwikkelt kunnen worden.

Naast Dennis Gentenaar hebben meerdere voetballers zich solidair verklaard met Jonathan waaronder: Klaas Jan Huntelaar, Siem de Jong, Memphis Depay, Martijn Meerdink en Alexander Buttner. Binnenkort zal Voetbal International aandacht besteden aan Jonathan, waarschijnlijk al aanstaande vrijdag of maandag zal dit onderwerp in de uitzending te zien zijn. 

De biedingen op de handschoenen van Dennis Gentenaar kunnen via de facebookpagina https://www.facebook.com/bikingfor.jonathan gedaan worden of per email: bikingforjonathan@telfort.nl Het openingsbod staat op € 25.-

Over Jonathan

Jonathan was een hele normale baby, groeide en at goed. Totdat hij 9 maanden was. Toen kreeg hij rare huilbuien en verkrampingen en zijn ontwikkeling stagneerde. De huilbuien bleken epilepsie te zijn, en na veel onderzoeken en ziekenhuisopnames kregen zijn ouders te horen dat hij heel erg ziek was. En de vooruitzichten zijn niet goed. Jonathan heeft een energiestofwisselingsziekte. Zijn grote organen krijgen te weinig energie. Een medicijn ervoor bestaat nog niet en 70% van de kinderen met een energiestofwisselingsziekte wordt niet ouder dan 18 jaar. Jonathan heeft een forse ontwikkelingsachterstand en kan niet praten. Daarnaast gedragsproblemen en dwangmatig gedrag. Hierdoor verhuisde Jonathan helaas naar een woonvorm. Het verzorgen van Jonathan is thuis niet meer mogelijk, maar zijn ouders knokken door en krijgen steun van de vaste begeleider van Jonathan.

Stichting Join4Energy

Deze begeleider  Robert,  gaat  een enorme prestatie leveren. Hij heeft zich aangemeld bij Stichting Join4Energy, om samen met de andere helden de Mount Ventoux te bedwingen. Dit alles om geld in te zamelen voor Prof Dr. Smeitink, die een medicijn ontwikkelt voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Robert wil natuurlijk zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit doel en zoekt mensen en bedrijven die hem willen sponsoren. Bent u niet in de gelegenheid te bieden maar wilt u toch uw hart laten spreken?  Doneren kan ook via onderstaande informatielink.


Dit bericht delen:

Advertenties