Ronnie Ruysdael verwikkeld in hooglopende burenruzie

Van onze redactie
27 januari 2014
De hele dag door moet Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van De Sjonnies, de herrie van zijn buren aanhoren. Moet de rijdende rechter hieraan te pas komen of komt het nog goed?

Wat Ronnie echter niet wist is dat de herrie wordt veroorzaakt door de Drentse rockformatie ‘Mooi Wark’. Uiteindelijk leverde het burengerucht een nieuwe single op die vandaag is uitgekomen.

Rasartiest

Voor wie Ronnie, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

'Briljant'

In januari 2014 presenteerde Ronnie zijn tweede soloalbum,getiteld 'Briljant'. Dit verzamelalbum bevat de leukste en beste liedjes uit de afgelopen jaren, waaronder de grote hit 'Eet veel bananen', een samenwerking met Zanger Rinus en Debora. Jammer genoeg verschijnt het net te vroeg, want ook 'Alewiejo', een even ondeugend project met Mooi Wark, had er prachtig tussen gepast. 


 


Dit bericht delen:

Advertenties