In Nijmegen gestolen fietsen teruggevonden

Van onze redactie
13 februari 2014
Twee mannen zonder vaste woon- en/of verblijfplaats zijn dinsdag aangehouden omdat in de tuin van de woning in Geldrop waar zij verbleven twee gestolen fietsen werden aangetroffen. De fietsen bleken de afgelopen weken in Nijmegen te zijn gestolen.

Beide verdachten, van 36 en 23 jaar, zijn op het politiebureau verhoord, waarna zij in vrijheid zijn gesteld. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt. De fietsen zijn in beslag genomen en gaan terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Fietsdiefstalpreventie

Naast het op slot zetten van uw fiets kunt u de fietsenmaker uw postcode en huisnummer in het frame laten graveren. Ook is het verstandig de fiets met een extra beugel- of kabelslot vast te zetten aan een paal of aan de fiets van iemand waar u mee samen bent. Als u uw fiets zo kunt plaatsen dat u hem nog kunt zien (bijvoorbeeld tegenover het terras), doe dat dan. Zet uw fiets 's avonds of 's nachts niet op een onverlichte plaats. Als u uw fiets thuis in uw schuur, berging of garage zet, zorg dan voor een goed slot op die deur.


Dit bericht delen:

Advertenties