Tribute Festival in Nijmegen-oost

Van onze redactie
19 februari 2014
Aanstaande zaterdag 22 februari is er voor de vierde keer het Tribute Festival op acht podia in even zoveel kroegen in Nijmegen-oost. Homages aan Elvis Presley, Muse, Creedence Clearwater Revival, AC/DC, De Dijk, The Rolling Stones, Neil Young en Toto zullen door de beste coverbands uitgevoerd worden.

Alle bands richten zich op een artiest,dus wil je de sfeer van weleer proeven moet je zeker langs gaan bij Café Jos waar de Groesbeker William Smulders in de huid van Elvis Presley kruipt. In Café ’t Centrum zal een gelegenheidsband met Nijmeegse muzikanten, The Honky Tonk Rambles, zich volledig geven zoals de Rolling Stones dat al jaren doen in de grote stadions. Het dak gaat eraf voor de fans van AC/DC in The Shuffle met Crazy Daisy.

Wordt het allemaal wat te veel kun je voor een rustpuntje bij Trianon terecht om te genieten van een ode aan Neil Young. Feest wordt het zeker in Café ‘t Haantje waar de Ommedijk de nummers spelen waarmee De Dijk wereldberoemd is in Nederland.

Bedenker van het festival is André Overbeek: ”We zetten in op bands die echt in de huid weten te kruipen van de originele acts. Je moet het gevoel hebben dat je echt naar De Dijk of Muse zit te luisteren.”

Passe-partouts voor de acht podia kosten €7,50 en zijn op de avond zelf te koop bij de deelnemende cafés.

Voor de volledige line-up en meer info: www.festivalsinoost.nl


Verslaggeving: Willem Spang


Dit bericht delen:

Advertenties