Online verkoop gebruikte kantoormeubels blijkt gat in de markt

Van onze redactie
26 februari 2014
Wat begon als een hobby met de verkoop van een enkele partij gebruikte kantoormeubels, is ruim een jaar later hét adres in Nijmegen, Arnhem en wijde omgeving voor voordelige, jong gebruikte en kwalitatief hoogwaardige merk kantoormeubels.

Mauron VOF levert onder andere bureaus, stoelen, kasten, vergadertafels, archief- en ladekasten, die voortkomen uit faillissementen en overtolligheid. Meubels van gerenommeerde merken als Ahrend en van een dusdanige kwaliteit, dat deze nog als nieuw en prima inzetbaar zijn. Maar dan wel voor een kwart tot een vijfde van de nieuwprijs. Eigenaren Maurice Traa en Ron Speksnijder vertellen: “Waarom duur nieuw kopen, als je dezelfde kwaliteit voor een veel lager bedrag kunt aanschaffen?”

Complete werkplek direct gemonteerd


Mede dankzij de slechtere economische omstandigheden hebben vele grote en kleine ondernemingen uit heel Nederland inmiddels de weg naar de webshop van Mauron VOF al gevonden, om op een voordelige manier hun kantoor in te richten of uit te breiden. Maar ook zzp-ers zijn bij Mauron aan het juiste adres. “Voor slechts € 195,- heb je bij ons al een complete werkplek, bestaande uit een in hoogte verstelbaar bureau en een ladenblok.”, leggen Traa en Speksnijder uit. Elke bestelling wordt netjes verpakt geleverd en Mauron’s eigen medewerkers monteren alle meubels ter plekke bij de klant, zodat men na levering direct aan de slag kan.

MVO


In principe zijn alle aangeboden kantoormeubels slijtvast. Bureaustoelen worden echter altijd uit elkaar gehaald en opnieuw gestoffeerd. Vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen laat de firma dit doen bij een leverancier, waar mensen met een beperking werken, die op deze manier werkervaring op de arbeidsmarkt opdoen.

Webshop en fysieke verkoop

Via de webshop www.goedkope-kantoormeubels.nl kan men de meubels, van prullenbak tot vergadertafel en van whiteboard tot ladekast bestellen. Traa en Speksnijder: “Maar wij kunnen ons voorstellen, dat het voor het inrichten van grotere kantoren toch lastig is via een webshop te kopen.”
Daarom beschikt Mauron over een ruime showroom in een pand van 1.200 m2, van waaruit bijna alles uit voorraad geleverd kan worden. “Wij helpen bedrijven, zoals wij zelf ook geholpen willen worden,” vervolgen de beide heren, “Dus denken wij met onze klanten mee en helpen wij graag bij het vinden van de juiste oplossingen.” De showroom is te vinden aan de Microweg 40 in Nijmegen, Industrieterrein “West Kanaaldijk”, direct gelegen aan de A73.


Dit bericht delen:

Advertenties