Inwoners Nijmegen genomineerd door Toastmasters

Van onze redactie
1 maart 2014
Een aantal inwoners van Nijmegen en omgeving, onder wie oud generaal Peter van Uhm en professor Daniel Wigboldus, zijn genomineerd door Toastmasters Nederland voor hun prestaties op het gebied van communicatie.

“Peter van Uhm, Maria Hopman, Daniel Wigboldus en Marcel Dicke zijn genomineerd door een comité van gevorderde en prijswinnende leden van Toastmasters voor hun prestaties tijdens hun speeches bij TEDxAmsterdam,” zegt Toastmaster Robert van der Meer, verantwoordelijk voor publieke relaties.

Toastmasters International is een nonprofit opleidingsorganisatie gericht op spreken in het openbaar en leiderschap door middel van een wereldwijd netwerk van meer van 14.350 clubs in 122 landen. In 2014 zijn er 31 Toastmasters clubs in Nederland actief. Leden komen bijeen in publieke gebouwen of zijn deel van internationale bedrijven zoals Shell, Aramco, en CB&I.

De Toastmasters’ Communication Achievement Award is voor niet-Toastmasters-leden, iemand buiten de Toastmasters clubs in een gemeenschap of organisatie—een vooraanstaand individueel in het veld van communicatie en publiekspreken.

In de komende vier weken zal een winnaar gekozen worden uit veertig genomineerden, gebaseerd op de criteria gebruikt door Toastmasters International tijdens hun kampioenschap spreken in het openbaar. Genomineerde sprekers worden beoordeeld op inhoud, presentatie en taalgebruik.

De winnaar zal worden uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het Nederlandse kampioenschap spreken in het openbaar in Utrecht op 12 april om zijn of haar prijs in ontvangst te nemen.

Over Toastmasters International

Toastmasters International is een nonprofit opleidingsorganisatie gericht op spreken in het openbaar en leiderschap door middel van een wereldwijd netwerk van bijeenkomst locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rancho Santa Margarita, California, de organisaties leden tal telt over 292,000 leden in meer dan 14,350 clubs in 122 landen. Sinds 1924 helpt Toastmasters International mensen van alle achtergronden om met meer zelf vertrouwen voor een publiek te staan. Ga voor meer informatie over lokale  Toastmasters clubs naar www.Toastmasters.nl


Dit bericht delen:

Advertenties