Autokraker opgepakt

Van onze redactie
5 maart 2014
Gisteravond omstreeks 23.00 uur heeft de politie een 53-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van inbraak in een auto. Een melder had de politie doorgegeven dat er een man bij de fietsenstalling aan de Van Schaeck Mathonsingel veel interesse had in de fietsen die er geparkeerd stonden. De melder had een goed signalement doorgegeven en even later wisten agenten de verdachte te traceren en spraken hem aan.

Hij gaf aan dat hij op zoek was naar de fiets van zijn vriendin. Hij had een tas bij zich en de agenten vroegen of zij daarin mochten kijken. Daar troffen de agenten diverse spullen aan die mogelijk afkomstig waren van een inbraak. Hij had geen goede verklaring voor de spullen die hij in zijn tas had en werd daarom aangehouden op verdenking van diefstal c.q. heling.

Op het bureau belden de agenten de eigenaresse op van o.a. een portemonnee die ook in de tas van de verdachte werd aangetroffen. Zij was er zojuist achter gekomen dat er was ingebroken in haar auto. Diverse spullen die bij de verdachte werden aangetroffen bleken bij de vrouw uit de auto te komen. Zij kwam direct naar het bureau om aangifte te doen. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek.


Dit bericht delen:

Advertenties