Start Nordic Walking groep voor longpatiënten

Van onze redactie
8 maart 2014
Bewegen is goed voor iedereen, zeer zeker ook voor mensen met een longziekte. In Groesbeek is door In Beweging enkele jaren geleden een Nordic Walking groep opgestart voor longpatiënten. Deze groep wandelt een of twee keer per week met elkaar. Ans Rensen, wandeldocent, wil voor In Beweging in Wijchen ook een Nordic Walking groep gaan starten voor mensen met een longziekte. Ook mensen met andere chronische ziektes zijn van harte welkom.

Wilt u weten waarom Nordic Walking ook goed voor u is? Kom dan op donderdag 13 maart 2014 naar de voorlichtingsbijeenkomst in Zaal Verploegen in Wijchen. De bijeenkomst begint om 19:30 uur.
Tijdens deze bijeenkomst wordt door Mieke Verstijnen, praktijkverpleegkundige van huisartsenpraktijk Bronckhorstlaan, uitgelegd waarom bewegen goed voor u is. Daarnaast zal Marian Schijf van sportbedrijf  “In Beweging” inspirerend vertellen over Nordic Walking. Ook zal een van de Nordic Walkers, die in Groesbeek loopt, vertellen over de ervaring met Nordic Walking.


Als laatste wordt met u de dag en tijd doorgenomen waarop u gaat Nordic Walken.

Wij willen graag weten hoeveel mensen naar deze voorlichtingsavond komen. U kunt zich opgeven bij Ans Rensen, e-mail: ansrensen27@gmail.com of telefoon: 024-6422519 /06-53949445

Deze voorlichtingsavond is een initiatief van het Longfonds regio Nijmegen in samenwerking met sportbedrijf In Beweging.


Dit bericht delen:

Advertenties