Onrustige nacht in Nijmegen

Van onze redactie
9 maart 2014

Gisteravond en vannacht was het behoorlijk onrustig in de stad. De spelersbus van NEC werd aangevallen door supporters bij terugkomst bij het Goffertsstadion. Hierbij was de inzet van de ME nodig. Hier een opsomming van de incidenten van afgelopen nacht.

Op de Hazenkampseweg werd ter hoogte van het restaurant Jan Klaassen rond 03.00 uur een persoon ernstig mishandeld door twee personen. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Een wildplasser en zijn kompaan werden in de stad aangehouden. Eén van de twee sprong in zijn vluchtpoging over een reling een paar meter naar beneden maar werd toch in de kraag gevat.

Op de Eerste Hulp afdeling van het Canisius Wilhelmina ziekenhuis was een persoon lastig en wilde de afdeling niet verlaten. Hij verzette zich tegen de politie en is aangehouden en ingesloten.

Rond 05.00 uur is er door meerdere personen een diefstal gepleegd in de buurt van het Kronenburgerpark. Ook hier worden mensen die wat gezien hebben verzocht zich bij de politie te melden.

Bij discotheek de Matrixx op de Wijchenseweg werden 7 personen aangehouden, onder andere voor vernieling. Tegen een van de verdachten is hierbij pepperspray gebruikt omdat deze zeer bedreigend overkwam. Net na 05.00 uur waren meerdere ambulances aanwezig en ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Waarom de traumahelikopter werd opgeroepen en waarom deze niet is geland is onduidelijk.


Dit bericht delen:

Advertenties