Bijna alle startbewijzen The Night Run Festival al vergeven

Van onze redactie
19 maart 2014
De inschrijvingen voor de eerste editie van The Night Run Festival stromen binnen. Iets meer dan honderd van de duizend beschikbare startbewijzen zijn nog te vergeven. De organisatie verwacht dan ook dat het festival 'uitverkocht' zal zijn voordat de uiterste inschrijfdatum (3 april) bereikt is.

The Night Run Festival is een hardloopspektakel dat op vrijdagavond 11 april op de Waalkade zal plaatsvinden. Diverse artiesten hebben hun medewerking al toegezegd om langs het 10,3 kilometer lange parcours met hun kunsten de hardlopers te ondersteunen. Zo loop je bijvoorbeeld in de Lange Hezelstraat door een muur van zeepbellen. De route voert door de oude binnenstad van Nijmegen en voor een deel door de Ooijpolder.

Steun voor St. Stevenskerk

Bijzonder detail is dat de lopers dóór de St.Stevenskerk lopen en daarmee de restauratie van de kerk steunen. Per inschrijving wordt €1 overgedragen aan de St.Stevenskerk voor onderhoud en renovatie. Het parcours is zowel solo of met twee personen af te leggen, daarvoor zal een wisselpunt op de Waalkade worden ingericht.

Nachtburgemeester geeft startschot

Nachtburgemeester Doro Krol zal vrijdag 11 april om 21.30 het startschot voor deze eerste TNRF lossen. In het startpakket ontvangt iedere deelnemer een lampje voor op het hoofd. Dat op zich zal al zorgen voor een bijzonder schouwspel.

Inschrijving en meer informatie: http://www.thenightrunfestival.nl


Verslaggeving: Willem Spang


Dit bericht delen:

Advertenties