Dode vrouw Rode Toren zwaar mishandeld paar dagen voor dood

Van onze redactie
20 maart 2014
De politie heeft woensdag een 37-jarige man uit Zeist aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van een 64-jarige vrouw uit Nijmegen. Enkele dagen later, op 15 februari, werd de vrouw dood aangetroffen in haar woning aan de Rode Toren in het centrum van Nijmegen.

De politie heeft woensdag een 37-jarige man uit Zeist aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van een 64-jarige vrouw uit Nijmegen, gepleegd in de eerste week van februari van dit jaar. 

De man wordt verantwoordelijk gehouden voor de zware mishandeling van de 64-jarige Nijmeegse. Zij deed na de mishandeling aangifte bij de politie en wist een beschrijving van de man te geven, evenals zijn voornaam. Ook het ingestelde buurtonderzoek leverde een aantal getuigen op, die een goede beschrijving van de man konden geven. Dat bracht de politie op het spoor van de man. Hij heeft inmiddels bekend.

Er werd uitgebreid onderzoek gedaan in en om de woning. Ook werd sectie verricht op het lichaam van de vrouw. De sectie heeft tot op heden geen relatie tussen haar dood en de mishandeling aangetoond, maar het NFI doet nog nader onderzoek.

De verdachte wordt morgen voorgeleid in Arnhem.


Dit bericht delen:

Advertenties