Peter van Uhm wint Toastmasters Award

Van onze redactie
21 maart 2014
Oud-generaal Peter van Uhm heeft de Toastmasters Communication Achievement Award gewonnen voor zijn prestaties op het gebied van communicatie.

 “Van Uhm is als winner gekozen door een comité van gevorderde en prijswinnende leden van Toastmasters voor zijn verhaal: "Why I chose the gun" tijdens TEDxAmsterdam 2011,” zegt Toastmaster Robert van der Meer, verantwoordelijk voor publieke relaties. Hij zal worden uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het Nederlandse kampioenschap spreken in het openbaar in Utrecht op 12 april om zijn prijs in ontvangst te nemen.


Peter van Uhm werd als winnaar gekozen worden uit veertig genomineerden, gebaseerd op de criteria gebruikt door Toastmasters International tijdens hun kampioenschap spreken in het openbaar. Genomineerde sprekers worden beoordeeld op inhoud, presentatie en taalgebruik.

Toastmasters International is een nonprofit opleidingsorganisatie gericht op spreken in het openbaar en leiderschap door middel van een wereldwijd netwerk van meer van 14.350 clubs in 122 landen. In 2014 zijn er 31 Toastmasters clubs in Nederland actief. Leden komen bijeen in publieke gebouwen of zijn deel van internationale bedrijven zoals Shell, Aramco, en CB&I.

De Toastmasters’ Communication Achievement Award is voor niet-Toastmasters-leden, iemand buiten de Toastmasters clubs in een gemeenschap of organisatie—een vooraanstaand individueel in het veld van communicatie en publiekspreken.


Dit bericht delen:

Advertenties