Verkiezingen zijn voorbij en nieuwe Nijmeegse verkiezing kan beginnen!

Van onze redactie
21 maart 2014
Nijmegen is op zoek naar een nieuwe nachtburgemeester. De verkiezingsstrijd barst vandaag los. Vier mannen en twee vrouwen hebben zich kandidaat gesteld. Uw stem en het oordeel van de jury bepalen wie de functie mag gaan vervullen.

Op 1 oktober aanstaande legt de huidige Nachtburgemeester van Nijmegen Doro Krol na 4 jaar ambtstermijn haar functie neer. Daarom wordt op zaterdag 5 april aanstaande een nieuwe Nachtburgemeester gekozen.

Jury

De jury bestaat uit het bestuur van de NBN: de Nachtwethouder Ben van Hees, voorzitter Rene Hoften en penningmeester Nancy van den Akker. Verder de Nachtburgemeester uit Groningen Chris Garrit en de huidige Nachtburgemeester van Nijmegen Doro Krol.

De kandidaten

Bekijk de presentatie van de kandidaten en stem hier http://www.nieuwsuitnijmegen.nl/nachtburgemeester op uw favoriet! Op donderdag 27 maart wordt bekend gemaakt welke 3 kandidaten door gaan naar de uiteindelijke finale.

Finale

De finale is op zaterdag 5 april op de Nijmeegse Boot, het gemeentehuis van de Nachtburgemeester, aan de Waalkade. Iedereen is van harte welkom vanaf 21.00 uur. 


Dit bericht delen:

Advertenties