Nijmegen Bootcamp is jarig en krijgt 3 nieuwe locaties

Van onze redactie
27 maart 2014
De dagen lengen, de vogels fluiten weer en de zon heeft zich al van haar beste kant laten zien. Met de lente in aantocht trekt het buitensportseizoen weer aan en dat is voor Nijmegen Bootcamp het moment om drie nieuwe locaties feestelijk te openen. Vanaf april kan er dan op maar liefst acht locaties in en rondom Nijmegen worden gebootcampt.
Op woensdagavond 2 april om 19.00 opent de eerste van drie nieuwe bootcamplocaties, in het Valkhofpark Nijmegen. Naast het Valkhofpark, worden ook Malden (5 april om 10.00 uur) en Lindenholt (6 april om 11.00 uur) toegevoegd op de kaart.  De uitbreiding, die het startsein betekent van het nieuwe buitensportseizoen, krijgt een extra feestelijk tintje vanwege het driejarig bestaan van Nijmegen Bootcamp en daarmee ook het overkoepelende City Bootcamp. City Bootcamp is dé buitensportschool waar sport, fun en resultaat samenkomen.
 
Sportplezier


Het doel van City Bootcamp is om Nederland het gezondste land van Europa te maken met sport, fun en resultaat. City Bootcamp is in januari jl. verkozen tot eerste Next!Gym, een nieuwe prijs in de fitnessbranche die het bedrijf met de beste innovatieve groeistrategie beloont. Het delen van positieve energie, motiveren van elkaar en samenwerken als team zijn een aantal belangrijke kenmerken van de City Bootcamp strategie. Naast het promoten van plezier in sport is ook aandacht voor een gezonde leefstijl van belang. Het is deze combinatie die resultaten brengt.  De bootcampers zijn van totaal verschillende komaf, van antisporter tot sportverslaaft, iedereen kan meedoen omdat er altijd wordt getraind op eigen niveau. De verschillende trainingen bieden elk op eigen wijze de nodige uitdaging.

Actief in buitenlucht

City Bootcamp is drie jaar geleden opgezet door Nijmegenaar en Personal Trainer Eric Gugelot: ‘Het concept is gebaseerd op fitness oefeningen, die je kent van de sportschool, maar dan in de open lucht. Ik wilde mensen naar buiten brengen, om op een leuke manier, in groepsverband, te sporten’. Geen muffe sportschool dus, maar lekker actief zijn in frisse buitenlucht. Gugelot zette zijn bootcampconcept met succes in de markt. City Bootcamp groeide in drie jaar tijd uit naar 12 stedelijke franchises (o.a. Venlo, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch) die op diverse locaties in de stad actief zijn, en groeit nog steeds door.
 
Feestelijke opening nieuwe locaties:


Woensdag 2 april, Nijmegen Valkhofpark, 19.00 uur
Zaterdag 5 april, Malden, Park Chrysanthstraat, 10.00 uur
Zondag 6 april, Lindenholt, Park Winkelcentrum Leuvensbroek
 
Entree is gratis, aanmelden via: www.nijmegenbootcamp.nl

Dit bericht delen:

Advertenties