NEC heeft contracten met drie spelers opgezegd

Van onze redactie
31 maart 2014

NEC heeft de aflopende contracten van drie spelers opgezegd. Het betreft de contracten van Youri Loen, Jordy Tutuarima en Marcel Stutter.

Dit is een formele opzegging. Volgens de regels van de KNVB zijn clubs in de Eredivisie verplicht om voor 1 april uitsluitsel te bieden over aflopende contracten. NEC heeft de intentie om verder te gaan met Loen en Stutter. Loen wordt momenteel verhuurd aan FC Dordrecht. NEC zal op een later moment opnieuw in gesprek gaan met hen. Het contract van Tutuarima wordt niet verlengd. Hij voetbalt momenteel op huurbasis bij FC Oss. Na dit seizoen gaan NEC en Koolwijk kijken naar een eventueel nieuw contract.

Joshua Smits en Jakob Jantscher


De optie voor een extra jaar in het contract van derde keeper Joshua Smits is gelicht. Binnenkort starten met hem de onderhandelingen over een meerjarig contract. Ook de optie in het contract van Jakob Jantscher is gelicht. NEC verbindt hem daarmee een jaar langer aan de club.

Dennis Gentenaar en Jeffrey Leiwakabessy


NEC neemt na dit seizoen afscheid van Dennis Gentenaar. Hij maakte begin maart bekend dat hij na dit seizoen stopt met keepen. Met Jeffrey Leiwakabessy is NEC in gesprek voor de nadere toekomst als speler en trainer.


Dit bericht delen:

Advertenties